TP-LINK 300Mbps Wireless N router

€ 12,99
incl. btw levering : 1 werkdag

Long -Range Wi-Fi 5dbi Antenne

300 Mbps Wireless Speed

Makkelijk te installeren

One button Security

Gast netwerk

Aantal
Laatste items in voorraad

  • 100% veilig online betalen 100% veilig online betalen
  • Voor 16.30 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd Voor 16.30 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Garantie en niet goed geld terug. Garantie en niet goed geld terug.

Deze TP-Link 300Mbps draadloze N Router TL-WR841N is een gecombineerde vast/draadloze netwerkverbindingsapparaat specifiek ontworpen voor kleine ondernemingen en huiskantoor.

Met 2T2R MIMO Technology.

De TP-Link TL-WR841N creëert een uitzonderlijke en geavanceerde draadloze prestatie, wat het ideaal maakt voor streaming HD video, het maken van VoIP en online games

Verder waarborgt de Quick Setup Security (QSS) knop op de glanzende en moderne buitenkant van deze router WPA2 encrypties, waarmee aanvallen van buitenaf worden voorkómen.

 

Draadloos N - snelheid en bereik

In overeenstemming met de IEEE 802.11n norm, kan de TP-Link TL-WR841N router een draadloos netwerk opzetten en max. 15X de snelheid en 5X het bereik van conventionele 11g producten bereiken. Ook met overdrachtssnelheden tot 300Mbps.

 

De MIMO (meervoudige input, meervoudige output antennes) technologie biedt uitstekende mogelijkheden om dataverlies over grote afstanden en door obstakels in een klein kantoor of groot appartement, of zelfs in een gebouw van staal en beton te verminderen

Bovendien kunt u het draadloos netwerk gemakkelijk ontvangen bij een grote-afstandsverbinding, terwijl legacy 11g producten dat niet kunnen!

Wat ook inhoudt dat de router de snelheid heeft om probleemloos te werken met bijna elke bandbreedte-intensieve applicatie, inclusief VoIP, HD streaming, of online gaming, zonder vertraging.

TL-WR841N
1 Item
Nieuw product